Enter (REBOUND 1) – Willem Asman

Our Score

 21 juni 2018 

Wat een geweldige schrijver. Het verhaal heeft me vanaf zin één in zijn greep. Een terechte winnaar van de Gouden Strop 2018!
Levendige beschrijvingen en personages, korte zinnen en gebeurtenissen die met grote vaart over elkaar heen buitelen …. Heel fijn om te lezen en om een kijkje te kunnen nemen in de wereld van het getuigenbeschermingsprogramma. Maar – uiteraard – niets is wat het lijkt en wie kun je nou werkelijk vertrouwen, wie spreekt de waarheid?

Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met haar dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, zelfs haar dochter niet. 

Als Charlie inbreekt in haar moeders kluis, ontdekt ze dat haar vader nog leeft. Vlak voor haar afspraak met iemand die meer informatie over hem heeft, wordt ze in een busje getrokken. 

Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering belt ze het noodnummer van het getuigenbeschermingsprogramma, maar haar zaak is er niet bekend. Moet ze betwijfelen of ze ooit in het programma zat? En wie heeft haar dochter?

Enter is het eerste deel van de trilogie over de geheime organisatie REBOUND

Mooi geschreven, met veel vaart. Asman maakt de beklemmende sfeer van het volhouden van een nieuw leven met alle voorwaarden en alle gevolgen zeer goed voelbaar…

Snel naar het tweede en derde deel van REBOUND!

Ambo | Anthos, 2017
343 pagina’s
ISBN 9789026338519

(Visited 5 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *