Mary Kubica, Ben zo terug

Our Score

 28 april 2017

Esther Vaughan, verdwijnt spoorloos. Een door haar geschreven brief wordt tussen haar bezittingen gevonden. De inhoud daarvan is zo verontrustend dat Quinn, haar beste vriendin, zich afvraagt of ze Esther wel zo goed kent als ze dacht. Ondertussen duikt in een havenstadje in Michigan een geheimzinnige vrouw op, voor wie de achttienjarige Alex Gallo als een blok valt. Al snel merkt hij dat wat in zijn ogen een onschuldige flirt was, iets veel onheilspellenders is.

Terwijl Quinn naar Esther zoekt en Alex steeds meer verward raakt in het web van de onbekende vrouw, wordt één ding duidelijk… Hoe je het ook probeert, aan je verleden ontkom je niet.

Het verhaal is geschreven vanuit het perspectief van Quinn en Alex. Ik hou daarvan, het voegt altijd iets toe aan een boek. Ik vond het een mooi, vlot geschreven psychologische thriller van de bovenste plank. Reuze spannend, met totaal onverwachte eindjes die uiteindelijk bij elkaar komen. Want: er zijn er ineens twee! En ook nog een slechte afloop die je niet voorziet….

Harper Collins, september 2016
352 pagina’s
ISBN 9789402717600

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *