Liane Moriarty, Three wishes

Our Score

4 mei 2017

Ze zeggen dat ongeluk altijd in drieën komt, voor de zussen Lyn, Cat en Gemma Kettle, is dit in het jaar dat ze 33 worden niet anders. Lyn heeft moeite om de juiste balans te vinden tussen het moederschap, haar werk en haar huwelijk. Cat, die al haar vrienden jaloers maakt met haar perfecte huwelijk, heeft niet in de gaten dat haar man een geheim verbergt dat haar leven op zijn kop zal zetten. En Gemma, die maar niet weet wat ze wil, verandert elke paar maanden van baan én van vriend, al heeft ze nu een man ontmoet bij wie ze weleens rust zou kunnen vinden. 

In deze turbulente tijden is de band tussen de drie zussen sterk genoeg om alles samen te doorstaan. Tot de avond van hun vierendertigste verjaardag. Tijdens een etentje worden onthullingen gedaan en dingen uitgesproken, die niet meer terug te nemen zijn…

Na haar eerdere boeken vond ik deze van Liane Moriarty wat tegenvallen. Wel aardig hoor, grappig, hoe drie zussen – een drieling – met elkaar omgaan, maar niet heel bijzonder. Wat zijn nou de drie wensen? Ik kan het niet precies vertellen. Ik mis de diepgang van de vorige boeken:
‘The husband’s secret‘ was indrukwekkend in de zo treffende beschrijvingen van wat er gebeurt als een echtgenoot zijn leven bij elkaar liegt, brrr, alsof ik het zelf geschreven had. En ‘Big little lies‘: ook over het effect van leugens in een kleine gemeenschap.

Penguin Books Ltd, januari 2016
384 pagina’s
ISBN 9781405918497

In het Nederlands: Drie wensen, Bruna 2017

(Visited 8 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *