Clare Mackintosh, Mea Culpa

2 april 2017 

Wanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. In een fractie van een seconde verandert Jenna’s wereld in een nachtmerrie. Om de vreselijke waarheid te ontlopen verhuist ze naar een afgelegen plek aan de kust in Wales, maar de herinneringen, angsten en rouw zijn allesoverheersend. Inspecteur Ray Stevens leidt het onderzoek naar de dader.

Vastbesloten om tot de bodem van de zaak te komen, zet hij zowel zijn professionele als zijn persoonlijke leven op het spel. Intussen wordt Jenna ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien…

Precies op de helft van dit verhaal sta ik in totale verbijstering, volledig op het verkeerde been gezet. Neem nooit aan wat voor de hand lijkt te liggen! Maar het wordt nog erger. De wending in het verhaal is verbluffend, en zelden was een ontknoping zo naargeestig. En als je dan denkt weer opgelucht adem te kunnen halen, heb je het mis. Clare heeft nog een fijn open einde in petto. …. 😉 Brr. Wat een boek.

De Fontein, 2016
384 pagina’s
ISBN 9789026137730

(Visited 2 times, 1 visits today)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *